Chindia remizează cu Argeș și rămâne pe primul loc!

O vreme bună de fotbal, 28 de grade sunt înregistrate la ora meciului, aproximativ 2500 de spectatori sunt prezenți, iar gazonul este perfect. Chindia se așează bine în teren iar Argeșul începe mai ofensiv, încercând să-și impună autoritatea la mijlocul terenului. Raul Costin, căpitanul argeșenilor, primește cartonaș galben încă din minutul 4. Publicul se aprinde imediat la o decizie eronată a centralului, jocul se consumă între liniile de “16” ale careurilor, cu o ușoară înclinare către poarta noastră. Câteva steaguri frumoase sunt fluturate de galeria Argeșului, printre care și unul cu marele, dacă nu cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, Nicolae Dobrin. 150 de ultrași cântă pe toată perioada partidei. În minutul 28, Mihai Andreas este deposedat în ultim moment, putea fi o șansă mare pentru Chindia de a înscrie. Din minutul 30 jocul s-a mutat ușor spre poarta argeșenilor, fără faze periculoase de poartă. Finalul primei reprize.

Goooool Chindia!!! Cristi Cherchez înscrie după numai 6 minute după ce jucătorii au ieșit de la vestiare! Publicul aplaudă la unison reușita căpitanului Chindiei! După numai două minute, Florea ia cartonaș galben după un fault la centrul terenului. Meciul se încinge, Argeșul caută cu greu drumul către poarta noastră. Chindia pune presiune prin Cherchez, Liviu Mihai și Florea, căutând golul 2. Târgoviștenii sunt mai încrezători, piteștenii greșesc multe mingii. Argeșul schimbă în minutul 68, iese Oancea și intră Năstăsie. Argeșul egalează prin Buhăescu în minutul 71. Ocazie uriașă pentru Argeș, mingea refuză să intre în poartă în minutul 75, după ce a lovit vinclul prin lovitura de cap a lui Buleică. Dublă schimbare în minutul 77 la Chindia, iese Novac și Stoica, și intră Neguț și Lungu. Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeș, este trimis în tribune după ce nu a respectat delimitarea băncii de rezerve și a avut contact cu un jucător de-al nostru, care era în plină fază ofensivă pe linia de margine. Ultima schimbare la Chindia, iese Mihaiu și intră Mihalache. Schimbă și Argeș, iese Raul Costin și intră Tăbăcariu. Argeșenii de mulțumesc cu egalul și trag de timp, Chindia caută golul 2. Ultima schimbare și la Argeș, iese Buhăescu și intră Nilă.Chindia termină în atac, este final de meci. Doar 3-4 jucători vin să salute publicul…Chindia rămâne pe primul loc, cu 10 puncte acumulate în 4 meciuri.

Componența echipei: Aioani / Martac, Vătavu, Gîsă, Dumitrașcu / Mihaiu, L Mihai, Novac, Stoica / Florea, Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.

Hai Chindia! #liga1

Bogdan Marius Gheorghe

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro