Chindia păstrează distanța de 6 puncte!

Foto: Facebook CS Sportul Snagov

  • Târgoviștenii s-au deplasat la Ștefănești pentru meciul cu Sportul Snagov și s-au impus cu 2-1 după reușitele lui Cherchez și Neguț.

Cel mai rapid gol al etapei!

Cristi Cherchez, jucătorul de care Chindia nu se poate lipsi, a înscris rapid, în minutul 2 al partidei, în timp ce 13 minute mai târziu autogolul lui Acasandrei restabilea egalitatea pe tabelă, 1-1. Neguț rezolvă meciul încă din minutul 19, când Chindia trece în avantaj și în posesia celor 3 puncte puse în joc, care asigură în continuare diferența de 6 puncte dintre Chindia și ocupanta locului 4, FC Argeș, formație care și-a manifestat intenția de a promova, aspect posibil doar de pe locul de baraj ocupat acum de Chindia, Călărași și Hermannstadt fiind echipele care și-au asigurat o distanță de puncte ce le va oferi promovarea directă în Liga 1.

Sportul Snagov – Chindia Târgoviște 1-2 (1-2)

Componența Chindiei: Aioani / Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, Martac / Neguț, Pencea (Rogoveanu ’64), L. Mihai, C. Stoica (Dumitrașcu ’85) / Florea (Nisipeanu ’77), Cristi Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Următorul meci al târgoviștenilor va avea loc miercuri, 25 aprilie, la Metaloglobus, ocupanta locului 14, începând la orele 17:00.

Hai Chindia!

Bogdan Marius Gheorghe


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro