Chindia mai are 6 “finale” până la îndeplinirea obiectivului! Prima dintre ele cu Sportul Snagov!

Chindia s-a impus la limită în meciul cu liderul Academica Clinceni și s-a apropiat la 3 puncte de primul loc, având nu mai puțin de 70 de puncte acumulate! Pentru băieții lui Viorel Moldovan mai urmează un test crucial, care poate cântări considerabil în calculele promovării, meciul de la Sportul Snagov, o echipă care a stat foarte mult timp pe podium, chiar și pe primul loc. Meciul se va juca luni, 6 mai, în deplasare, de la orele 18:00, fiind practic ultimul meci al etapei 33.

Snagov părea să fie una dintre echipele cu șanse concrete de promovare, dar acum se află într-o scădere de formă evidentă. Motivul principal ar fi instabilitatea financiară. În ultimele 7 meciuri, Sportul a înregistrat următoarele rezultate, având o victorie, două remize și patru înfrângeri: Snagov – Poli Timișoara 0-0, UTA – Snagov 3-1, Snagov – Clinceni 0-2, Snagov – Oradea 2-4, Balotești – Snagov 0-0, Snagov – Pandurii 3-2 și Metaloglobus – Snagov 1-0.

Chindia mai are 6 “finale” până la promovarea mult așteptată! După Snagov, vor urma: Chindia – CS Balotești, Pandurii Tg Jiu – Chindia, Chindia Metaloglobus, Chindia – Oradea și Energeticianul – Chindia. Să fim alături de ei și să sperăm că la final ne vom bucura cu toții pentru îndeplinirea obiectivului! Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro