Chindia la a doua înfrângere consecutivă în campionat! Am ajuns pe locul… 10

E timp de redresare, dar nu mai e loc de eșecuri!

Târgoviștenii s-au deplasat la Ploiești pentru restanța cu Petrolul, miercuri 12 septembrie, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii a 2-a, care a început la orele 19:30. Vremea a fost excelentă de fotbal iar 30 de suporteri târgovișteni au făcut deplasarea pe Ilie Oană. Chindia nu s-a regăsit nici azi, după eșecul cu Mioveni, Petrolul dovedindu-se o echipă puternică, legată, care își dorește promovarea în primul eșalon, sau mai bine zis revenirea, îndeplinind toate condițiile pentru fotbalul la cel mai înalt nivel, în timp ce la noi, noul stadion începe să pară utopie…

Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)

Cu obiectiv declarat oficial, promovarea în Liga 1, cu un antrenor care e fost internațional și are un salariu considerabil, Chindia a ajuns după 6 etape pe locul…10, cu 10 puncte acumulate, liderul Clinceni având cu 5 puncte mai mult. Diferența nu e mare, mai sunt foarte multe etape, dar cu o asemenea evoluție ne vom bate pentru… mijlocul clasamentului! Urmează meciul din deplasare cu Daco Getica, fosta Juventus București, echipă care se situează pe locul 11, imediat sub Chindia, care va încerca din toate puterile să obțină cele trei puncte, după ce a fost “pusă la colț” în Cupă de Rapid București, eliminându-i din competiție. Ciudat e faptul că Florea a fost lăsat acasă! E timp de redresare, nu mai e loc de eșecuri! Hai Chindia!

Componența echipei: Aioani / Martac, Dudea, Vătavu (’81 Nisipeanu), C. Dinu / Mihaiu (’46 Manea), Novac, L. Mihai, Dumitrașcu (’57 Stoica) / Neguț, Cherchez. Antrenor: Viorel Moldovan.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro