Chindia joacă mâine la Pandurii, U Cluj merge la Academica. Să fie ziua decisivă?

Chindia joacă mâine la Pandurii, U Cluj merge la Academica. Să fie ziua decisivă?

Chindia a dat de pământ cu Balotești (6-0) în meciul disputat sâmbătă, de la orele 12:00, pe Eugen Popescu, și a rămas pe locul 2, direct promovabil, cu 76 de puncte. U Cluj continuă cursa de urmărire și se menține pe locul 3, la 4 puncte diferență, după ce s-a impus ieri cu 3-0, acasă, cu UTA. Deși mulți au numit surpriză rezultatul liderului, noi am anticipat într-un articol anterior faptul că ASU Poli nu se va preda în fața Clinceniului, bănățenii fiind foarte aproape să-i învingă dacă ilfovenii nu egalau în ultimul minut al prelungirilor. În urma acestei remize, Chindia s-a apropiat la un punct de lider și are șanse să termine campionatul pe primul loc!

Ultimul “examen” va fi susținut mâine!

Ultimul meci greu pe care îl avem în această cursă a promovării, va avea loc mâine, la Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată deasupra locurilor retrogradabile, la doar două puncte diferență de Energeticianul. Astfel de meciuri au fost întotdeauna grele, echipele din subsolul clasamentului având o nevoie foarte mare de puncte. Băieții târgovișteanului Adi Bogoi, pot fi trimiși pe poziție retrogradabilă de Chindia, dacă Energeticianul va trece de Balotești! Lucrurile se pot complica apoi, pentru că Pandurii se va deplasa la aceeași echipă, Energeticianul. Cu două meciuri foarte grele, acasă cu ASU Poli, echipă în formă, și deplasarea de la U Cluj, Pandurii vor lupta până la epuizare în meciul de mâine. Chindia este totuși echipa mai puternică, și în cazul unei victorii, promovarea este aproape sigură, având în vedere că vor urma două meciuri consecutive acasă, cu Metaloglobus și Luceafărul Oradea, echipe de pe locul 8, respectiv 11.

Meci extrem de interesant în aceeași etapă!

În cadrul acestei intermediare, urmăritoarea U Cluj se deplasează la Academica, liderul care a făcut pași greșiți cu Chindia și ASU Poli și care va da totul să păstreze fotoliul de lider! Anticipăm un egal, care ar fi perfect pentru Chindia, care poate trece pe primul loc și poate păstra o diferență de 6 puncte față de U, în cazul unei victorii la Târgu Jiu! Fotbalul este imprevizibil! Îi susținem pe ai noștri și așteptăm cu nerăbdare etapa de mâine! Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro