Chindia învinge liderul Clinceni și mai face un pas important spre Liga 1!

Târgoviștenii au trecut de unul dintre cele mai grele meciuri din campionat, joi, 25 aprilie, în meciul disputat de la orele 17:00, pe Eugen Popescu, contra celor de la Academica Clinceni, liderul Ligii a 2-a. Deși a fost o partidă programată în timpul săptămânii, susținătorii echipei noastre au fost prezenți în număr mare la stadion, aproximativ 5000, realizând importanța acestui meci și faptul că echipa are nevoie de al 12-lea jucător!

Chindia începe bine meciul dar prim ocazie e de partea Clinceniului, prin Dobrescu în minutul 7. După mai multe acțiuni bune ale echipei noastre, vine și golul în minutul 20, când Liviu Mihai face ca tribuna să „explodeze”! În minutul 36, Cristi Cherchez încearcă o execuție spectaculoasă, fiind foarte aproape să înscrie din semifoarfecă, mingea trecând foarte aproape de spațiul porții. După pauză, același Cherchez centrează foarte bine și Florea trimite cu capul în transversală, în minutul 51. Clinceni atacă și încearcă să marcheze, însă apărarea noastră își face foarte bine treaba! Aioani e la fel de conectat și dă siguranță prin intervenții. Cristi Cherchez este schimbat în minutul 61 cu Neguț. În minutul 66, Clinceni are șansa de a înscrie prin Barbu, care are o execuție foarte bună din lovitură liberă, de la 30 de metri. Florea este schimbat cu Alexandru Valentin, în minutul 68, Leca ia galben în minutul 70. În minutul 74 Academica are o altă mare ocazie de a înscrie, scorul rămâne neschimbat. Viorel Moldovan efectuează și ultima schimbare, introducându-l pe Dumitrașcu în locul lui Rață. Finalul jocului e încins, jucătorii Clinceniului de găsesc foarte ușor pe teren, deși atacă în inferioritate. Între minutele 88 și 90, oaspeții împing Chindia spre poarta lui Aioani, au și o lovitură liberă periculoasă. În prelungiri reușim să ieșim din jumătatea noastră și ținem mingea „sus”. Nimic nu se mai poate schimba după cele 4 minute de prelungiri, fluier final și toți spectatorii aplaudă în picioare reușita băieților!

Locul 2, dar lupta continuă!

Deși Chindia a obținut o victorie foarte importantă azi, trebuie să continue seria victoriilor pentru a avea asigurat cel puțin locul 2. U Cluj e la o distanță foarte mică, pe locul 3, și așteaptă pași greșiți. Un alt test greu se anunță în etapa următoare, la Snagov, care a fost mult timp liderul Ligii a 2-a. O victorie lângă București ar contribui considerabil la șansele de promovare ale Chindiei! Daniel Florea spunea după meci, că fiecare meci va fi ca o finală! Viorel Moldovan a fost extrem de mulțumit de această victorie, foarte mișcat și bucuros de ceea ce au reușit.

20 de tineri au încurajat echipa din peluză!

Deși cei din Tribuna 1 au început să scandeze numele echipei de mai multe ori, cei care au făcut-o pe toată durata meciului, au fost Cavalerii Cetății și probabil și alți membri ai galeriei, fiind amplasați în același loc unde stau de fiecare dată, în peluză, la delimitarea locurilor disponibile accesului în acest moment. Acești tineri trebuiesc apreciați!

Un aport pentru încurajările venite din tribună l-a avut și crainicul stadionului, care a dat de mai multe ori tonul la microfon. Componența echipei: Aioani / Martac, Șandru, Leca, Panait / Rață, Novac, L Mihai, Șerban / Cherchez, Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro