Chindia învinge din nou Dinamo, scor identic 1-0, 24 de puncte și locul 6! Determinare, luptă, calitate!

 

Chindia câștigă în Ștefan cel Mare la finalul unui meci dominat de târgovișteni pe tot parcursul său! Pentru echipa noastră a înscris Berisha în minutul 64, la cornerul executat de Dumitrașcu. Popa a avut la rândul său o uriașă ocazie de a înscrie!

Reușita lui Berisha este a doua în tricoul Chindiei și singura de pe tabelă, impunându-ne cu 1-0. Un exemplu clar de determinare, de luptă, băieții lui Emil Săndoi fiind capabili să gestioneze corespunzător toate pasajele jocului, chiar dacă terenul a fost extrem de greu!

Al 7-lea meci pentru băieții noștri în care sunt neînvinși, mai mult de atât, bifând o nouă victorie în deplasare (de parcă nu toate meciurile ar fi în deplasare). Chindia ia toate punctele și în retur, după ce în tur s-a impus cu același scor! În urma victoriei de azi, revenim pe locul 6, cu 24 de puncte, la numai un punct de locul 5, ocupat de Academica.

Felicitări tuturor, cu o mențiune defensivei, care au dat tot pe teren azi, atât jucătorilor cât și lui Emil Săndoi, care își arată eficacitatea! Indiferent de situația în care se află Dinamo, rămâne o echipă de tradiție a fotbalului românesc, iar faptul că o învingi pe propriul teren, generează stări cu adevărat plăcute! Mai mult de atât, orice echipă din Liga 1 privește altfel de acum Chindia!

Emil Săndoi: “Vreau să-i felicit pe băieți, am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, cred că a fost o victorie meritată. Numai cu muncă și dăruire la antrenamente și bineînțeles atitudine, poți avea astfel de rezultate!”

Chindia: Aioani / Dinu, Iacob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu (Fomba (’90+5), Berisha (Costea ’90+2), Popa / Florea (Diaz ’89). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro