Chindia în playoff pentru 3 minute…Lupta va continua în playout. Succes și mulțumim pentru acest sezon!

Chindia a ratat marea performanță de a obține un loc de playoff, după ce a fost învinsă categoric la Pitești…

Prima condiție ca târgoviștenii să facă parte din grupa care va decide campioana României în actualul sezon al Ligii 1 era să învingă la Pitești, urmând ca Botoșani sau Clinceni să nu învingă. Dinamo, care este în cădere liberă, nu a putut pune probleme Academicii, pierzând acasă cu 3-1, în timp ce Botoșani pierdea locul de playoff, după remiza (1-1), în condițiile în care echipa noastră păstra avantajul minim de la pauză, grație reușitei lui Dumitrașcu, din minutul 30.

Același Dumitrașcu comite un penalty, în minutul 54, în opinia lui Kovacs, care este transformat fără emoții de Malele, un minut mai târziu. Acela a fost momentul cheie, restul meciului fiind haotic pentru echipa noastră, care și-a pierdut concentrarea, în încercarea de a prelua conducerea, care asigura prezența în playoff, în condițiile în care Botoșani nu mai înscria, fapt care s-a și întâmplat.

Din păcate, Chindia nu și-a mai revenit, poate și din cauza moralului, urmând să primească golul 2 în minutul 77, reușită care a adus și mai multă ceață în rândul formației noastre, care nu s-a mai regăsit deloc. Nici tripla schimbare din minutul 81 nu a mai adus nimic favorabil, urmând ca Malele să risipească orice umbră de speranță prin golul din minutul 88.

Astfel de meciuri se pot gestiona cu mult calm, experiență și nu în ultimul rând, luciditate…Chindia a fost pentru trei minute în playoff, când conducea și Voluntari a egalat în minutul 52…

Cu toate acestea, felicitări băieților noștri, pentru prestația foarte bună din acest sezon, în care au demonstrat că sunt o echipă de temut, care a ratat în ultima clipă clasarea pe un loc la masa celor puternici, chiar dacă am jucat prin tot sudul țării în meciurile considerate acasă!

Ne revenim și ne pregătim pentru lupta din playout, unde trebuie să ne situăm în vârful clasamentului locurilor 7- 16!

Chindia: Aioani / Fomba (Yameogo ’81), Celea, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu (Neicuțescu ’81), Dulca, Iacob, Rață (Mitrea ’81) / Florea (Neguț ’62), Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro