Chindia – Hermannstadt de la 18:00, pe Ilie Oană! E momentul unei noi victorii!

Distribuie:

 

Chindia se află în fața ultimului joc pe care îl va disputa pe Ilie Oană, din postura de gazdă. Hermannstadt e adversarul din meciul etapei a 4-a, care va începe în mai puțin de două ore, la 18:00. Sibienii ocupă locul 11 (2 pct), în timp ce echipa noastră e situată pe locul 7 (4 puncte) după un debut cu o notă pozitivă în noua ediție de campionat.

Lotul este apt, în cea mai mare parte.

“Băieții s-au pregătit bine, nu avem ce să le reproșăm. Ne așteaptă un joc dificil, vedeți că Hermannstadt și-a permis să pună pe liber trei jucători care au fost titulari. Întâlnim o echipă care și-a vândut scump pielea la Cluj, după nouă meciuri fără înfrângere. Toți jucătorii sunt apți, mai rămâne problema lui Cherchez, care nici acum nu este recuperat pe deplin”. – Emil Săndoi, pentru pagina echipei.

E momentul favorabil pentru încă o victorie! E momentul unei revanșe! Nu știm unde vom disputa meciurile considerate acasă, dar momentan trebuie să ne concentrăm pe meciul de azi, care ne poate urca în clasament dacă vom lua punctele puse în joc! La stadion s-au reluat lucrările, să sperăm că va fi bine! Hai Chindia!

Ora 18:00, Digi, Look și Telekom Sport!

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro