Chindia – FC Argeș, duminică pe Eugen Popescu!

Târgoviștenii vor susține meciul din etapa 29 a returului Ligii a 2-a pe Eugen Popescu, duminică 15 aprilie, de la orele 17:00, în compania echipei FC Argeș din Pitești. După eșecul usturător de la Brăila, Chindia trebuie să învingă duminică, cu atât mai mult pentru faptul că joacă împotriva ocupantei locului 4, care are acumulate 49 de puncte, cu 9 mai puțin decât Chindia! O posibilă victorie a băieților lui Nicu Croitoru, poate duce Chindia la 12 puncte de locul 2, locul de baraj fiind asigurat chiar dacă mai sunt multe etape.

Hermannstadt, ocupanta locului 2, care asigură promovarea directă în Liga 1, are un avantaj de 7 puncte față de Chindia. Rămâne să sperăm că se vor încurca și ei iar noi să nu ne mai permitem pași greșiți. Mai sunt mule de văzut în acest retur de campionat, prioritar este meciul de duminică, cu FC Argeș, echipa care a colaborat destul de mult cu Chindia de-a lungul timpului, cel mai răsunător și memorabil transfer fiind cel al lui Nicolae Dobrin (Gâscanu) care a evoluat toată viața la FC Argeș, cu excepția micului popas de lângă Curtea Domnească!

Fotbalul niciodată nu a fost ușor, mereu imprevizibil și cu scenarii mai mult sau mai puțin plăcute pentru iubitorii de culori…A fost mereu, însă, motivul de bucurie de la sfârșit săptămânii a sute de milioane de oameni! HAI CHINDIA !!!

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro