Chindia face scor alb cu Astra Giurgiu și mărește avantajul față de FC Argeș

Chindia a obținut doar o remiză în meciul cu Astra, unde ambele defensive au făcut ca tabela să rămână neschimbată încă din startul partidei.

O dominare evidentă a echipei noastre la centrul terenului dar cu defensive sigure, care nu au oferit multe ocazii de gol, de ambele părți. Dumitrașcu a fost foarte aproape de a înscrie printr-o super execuție, iar giurgiuvenii puteau da lovitura în prelungiri.

O victorie a târgoviștenilor era formidabilă, dar și remiza e bună, Astra fiind în continuare o echipă consistentă, chiar dacă a pierdut fotbaliști grei în ultima perioadă.

Chindia rămâne fără gol primit în 4 meciuri, cu 3 victorii și o remiză, liderul playout-ului, cu 30 de puncte și un avantaj de 3 puncte față de FC Argeș, ocupanta locului 2.

Ne pregătim pentru meciul cu UTA, programat pe 1 mai, la Arad! Să le urăm succes băieților noștri și să-i felicităm pentru azi. Încă o dată “La mulți ani” lui Dragoș Pătru, Denis Dumitrașcu cât și lui Alin Draga, kinetorerapeutul echipei!

“Sunt mulțumit cu un rezultat de egalitate, având în vederea programul încărcat pe care îl avem. Cred că meciul a fost destul de echilibrat. Din punctul meu de vedere Astra e cea mai bună echipă din playout. Locul ei era în playoff.” Emil Săndoi, după meci.

Foto: George Filip / Mediafax

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro