Chindia – deplasare grea dar…dulce!

Târgoviștenii s-au deplasat la Satu Mare pentru meciul cu Olimpia din cadrul etapei 19, în cea mai lungă deplasare, peste 1000 de kilometri fiind parcurși. Chindia a controlat jocul încă de la început, L. Mihai deschizând scorul în minutul 12! Honciu majorează diferența în minutul 26 iar golul 3 vine în minutul 44 cand același L. Mihai. Meciul era decis încă de la pauză, repriza a doua fiind una fără goluri pentru târgovișteni. În minutul 85 Denis Ispas primește cartonaș roșu și baieții lui Nicu Croitoru sunt nevoiți să termine meciul în inferioritate numerică. În minutul 91 Jurj înscrie pentru Satu Mare și stabilește scorul final 1-3.

Olimpia Satu Mare – Chindia Târgoviște 1-3 (0-3).

Componența Chindiei: Popescu / Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac / Pencea (66 Dumitrașcu), L. Mihai, Honciu, Stoica (61 Șerban) / Nisipeanu, Cherchez (76 Neguț). Rămânem în continuare pe podiumul clasamentului, cu 39 de puncte acumulate, care ne asigură în continuare locul 3! Hai Chindia!


 

Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca