Chindia – Academica Clinceni, unul dintre cele mai importante meciuri ale campionatului, azi, pe Eugen Popescu!

Chindia se află în fața unui test deosebit de important, pe care îl va susține azi, pe Eugen Popescu, de la orele 17:00! Liderul Academica Clinceni se anunță un adversar greu, care vine să joace, să-și păstreze “coroana”, având în acest moment 73 de puncte, cu 6 mai mult decât Chindia, care nu a putut obține mai mult decât un punct la UTA, etapa trecută. O victorie astăzi ar fi foarte importantă pentru echipa noastră, care s-ar apropia la 3 puncte de lider, păstrându-și în același timp și un avantaj față de U Cluj, care se află la o distanță minimă, de numai un punct.

Luptă încinsă pentru locurile direct promovabile și de baraj!

U e echipa de pe locul 3, din spatele Chindiei, și are toate șansele să se impună mâine seară acasă, în fața celor de la Ripensia, deci avem doar o variantă, victoria! Snagov e în cădere, locul 4 și 63 de puncte, cu 4 mai puțin decât Chindia, dar rămâne o echipă care nu trebuie considerată ca și ieșită din cursa pentru promovare, deși unele surse spun că există anumite probleme administrative acolo. Cu 62 de puncte, Petrolul se află pe locul 5, la 5 puncte distanță de târgovișteni, urmând să joace sâmbătă acasă cu Daco Getica, având un meci relativ ușor, înainte de cel de la Farul, unde constănțenii își vor dori toate cele 3 puncte! Pe Chindia o va aștepta alt meci de foc, la Snagov, având însă toate șansele să se impună și să obțină o reală șansă de promovare, în cazul obținerii maximului de puncte din aceste două meciuri! Mai sunt multe etape și totul trebuie luat pas cu pas! Să ne axăm total pe cel de azi, cu Clinceni!

Echipa are nevoie de susținere masivă!

Publicul târgoviștean și dâmbovițean trebuie să-și aducă aportul în astfel de momente! Chindia se află pe locul 2 al clasamentului și în cazul în care iși păstrează această poziție, va promova direct în Liga 1, ceea ce ne dorim cu toții! Autoritățile s-au implicat din nou și vor să reconsolideze stadionul pentru a evolua acasă în cazul unei promovări! Visăm la un stadion plin, ca acum 22-23 de ani! Chindia merită să joace în primul eșalon! Cu toții azi la meci! Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro