Chindia a debutat cu 3 puncte în noul sezon al Ligii a 2-a

foto: facebook Politehnica Timisoara

Chindia a obținut cele 3 puncte puse în joc în meciul cu ASU Poli Timișoara, desfășurat în deplasare, pe stadionul Dan Păltinișanu! Debut perfect pentru târgovișteni, chiar dacă golul victoriei a venit în minutul 90, după ce comentatorii menționau faptul că bănățenii trebuie să fie atenți la finalul meciului, ținând cont de faptul că echipa noastră a câștigat meciul anterior, jucat pe terenul gazdelor, după minutul 82. După ocazii de ambele părți, consumate în prima repriză, Liviu Mihai fiind aproape de a înscrie, bănățenii au avut două ocazii mari pe finalul meciului, în timp ce Chindia a avut gol anulat la reușita cu capul a lui Florea, deși decizia de offsaid a fost foarte suspectă și în urma reluărilor…Cristi Cherchez servind-ul pe Florea cu o execuție de senzație, practicată și de celebrul Neymar, pe care a mai efectuat-o în meciuri atunci când centra pentru colegi. După numai câteva minute, Cristi Cherchez înscrie din linia a doua, cu o execuție deloc surprinzătoare, însă cu o reacție întârziată a lui Murariu, care a plonjat cu greu spre colțul lung! O mică presiune de aproximativ două minute a Timișoarei și fluierul de final se aude în minutul 94

3 puncte  Chindia – X pauză / 2 final

Viorel Moldovan debutează cu dreptul la Chindia, în primul său meci oficial, așezând următoarea formație: : Aioani / Martac, Gîsă, C. Dinu, D. Novac / Dumitraşcu, L. Mihai (Vasile 85′), Rogoveanu (Neguţ 66′), Mihaiu / D. Florea, Cherchez (cpt.)(Acasandrei 90+2′)

U Cluj va veni pe Eugen Popescu, luni 13 august, pentru meciul care va începe la orele 18:00, în cadrul etapei a 2-a a turului de campionat! Hai Chindia, hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro