Chindia a debutat cu 3 puncte în noul sezon al Ligii a 2-a

foto: facebook Politehnica Timisoara

Chindia a obținut cele 3 puncte puse în joc în meciul cu ASU Poli Timișoara, desfășurat în deplasare, pe stadionul Dan Păltinișanu! Debut perfect pentru târgovișteni, chiar dacă golul victoriei a venit în minutul 90, după ce comentatorii menționau faptul că bănățenii trebuie să fie atenți la finalul meciului, ținând cont de faptul că echipa noastră a câștigat meciul anterior, jucat pe terenul gazdelor, după minutul 82. După ocazii de ambele părți, consumate în prima repriză, Liviu Mihai fiind aproape de a înscrie, bănățenii au avut două ocazii mari pe finalul meciului, în timp ce Chindia a avut gol anulat la reușita cu capul a lui Florea, deși decizia de offsaid a fost foarte suspectă și în urma reluărilor…Cristi Cherchez servind-ul pe Florea cu o execuție de senzație, practicată și de celebrul Neymar, pe care a mai efectuat-o în meciuri atunci când centra pentru colegi. După numai câteva minute, Cristi Cherchez înscrie din linia a doua, cu o execuție deloc surprinzătoare, însă cu o reacție întârziată a lui Murariu, care a plonjat cu greu spre colțul lung! O mică presiune de aproximativ două minute a Timișoarei și fluierul de final se aude în minutul 94

3 puncte  Chindia – X pauză / 2 final

Viorel Moldovan debutează cu dreptul la Chindia, în primul său meci oficial, așezând următoarea formație: : Aioani / Martac, Gîsă, C. Dinu, D. Novac / Dumitraşcu, L. Mihai (Vasile 85′), Rogoveanu (Neguţ 66′), Mihaiu / D. Florea, Cherchez (cpt.)(Acasandrei 90+2′)

U Cluj va veni pe Eugen Popescu, luni 13 august, pentru meciul care va începe la orele 18:00, în cadrul etapei a 2-a a turului de campionat! Hai Chindia, hai Târgoviște!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro