Cetatea Târgoviște s-a reunit!

Străjerii au reluat pregătirile după ce au beneficiat de o vacanță de 30 de zile. Data de 14 ianuarie reprezintă momentul primului antrenament din 2018, cât și începutul pregătirii de iarnă, fixată până la sfârșitul lunii februarie. În luna martie va începe returul campionatului Ligii a 6-a, pe Străjeri așteptându-i o misiune grea, cea de câștigare a campionatului, obiectiv autoimpus încă de la începutul ediției de campionat, prima ediție oficială la care participă Cetatea. 20 de jucători au fost dispobili sub comanda lui Bogdan Gheorghe, într-un antrenament de acomodare care s-a terminat cu un joc școală. Mai multe meciuri amicale vor fi fixate în această perioadă, lista fiind deschisă! Meci tare pentru Cetatea pe 3 februarie! Târgoviștenii vor încerca să se ridice la nivelul unui joc de Liga 3, în confruntarea cu FC Aninoasa, echipă condusă de Cristi Bălașa, emblematic jucător al Chindiei Târgoviște. După mișcare, a avut loc o ședință unde au fost dezbătute subiecte de pe „ordinea de zi” a echipei.

Mult succes echipei târgoviștene de seniori ce și-au impus performanța încă de la început, indiferent de condiții! Hai Cetatea!



Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca