- Gazeta Dambovitei - https://www.gazetadambovitei.ro -

Cetatea Târgoviște 1396 și primul meci din Cupa României!

Târgoviștenii s-au deplasat la Voinești pentru a disputa prima manșă a Cupei României, faza județeană, întâlnind pe Viitorul Pietrari, „colegi” ai Cetății din Liga 6 Nord. Cei din Pietrari au profitat de începutul ezitant al străjerilor și au marcat de două ori în prima jumătate a reprizei. Stroe Eugen a redus din diferență în minutul 45, la pauză scorul fiind 2-1.

Viitorul Pietrari – Cetatea Târgoviște 3-4 (2-1)

După pauză tot gazdele au înscris, ducând scorul la 3-1. Jocul s-a schimbat după o dublă schimbare, când Condurache și Bogdan G au intrat în teren, reușind să aducă un joc ofensiv și o motivație mai bună după ce Popa a înscris. Bogdan G înscrie de la 25 de metri cu exteriorul și aduce egalarea, împingând echipa spre poarta adversă, din teren și nu din afara acestuia ca în celelalte meciuri. Multe ocazii se consumă în contul Cetății, urmând ca în minutul 95 Mihai A să transforme lovitura de penalty, după un fault clar la Popa. Revenire spectaculoasă a târgoviștenilor, care se pot mândri în continuare cu faptul că sunt neînvinși în meciurile oficiale, atât în campionat cât și în cupă!


Cetatea: Gătej / Ciumac, Mihai A, Grigorescu, Avanu / Ionciu, Beleaev, Popescu, Popa / Stroe E, Ionescu. Au mai evoluat: Condurache, Bogdan G.

Hai Cetatea!

[1] [2]


Locuri de munca Restaurante [3]