Cetatea Târgoviște 1396 și primul meci din Cupa României!

Târgoviștenii s-au deplasat la Voinești pentru a disputa prima manșă a Cupei României, faza județeană, întâlnind pe Viitorul Pietrari, „colegi” ai Cetății din Liga 6 Nord. Cei din Pietrari au profitat de începutul ezitant al străjerilor și au marcat de două ori în prima jumătate a reprizei. Stroe Eugen a redus din diferență în minutul 45, la pauză scorul fiind 2-1.

Viitorul Pietrari – Cetatea Târgoviște 3-4 (2-1)

După pauză tot gazdele au înscris, ducând scorul la 3-1. Jocul s-a schimbat după o dublă schimbare, când Condurache și Bogdan G au intrat în teren, reușind să aducă un joc ofensiv și o motivație mai bună după ce Popa a înscris. Bogdan G înscrie de la 25 de metri cu exteriorul și aduce egalarea, împingând echipa spre poarta adversă, din teren și nu din afara acestuia ca în celelalte meciuri. Multe ocazii se consumă în contul Cetății, urmând ca în minutul 95 Mihai A să transforme lovitura de penalty, după un fault clar la Popa. Revenire spectaculoasă a târgoviștenilor, care se pot mândri în continuare cu faptul că sunt neînvinși în meciurile oficiale, atât în campionat cât și în cupă!


Cetatea: Gătej / Ciumac, Mihai A, Grigorescu, Avanu / Ionciu, Beleaev, Popescu, Popa / Stroe E, Ionescu. Au mai evoluat: Condurache, Bogdan G.

Hai Cetatea!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic