Cetatea Târgoviște 1396 – campioana de toamnă!

Străjerii au terminat turul de campionat al Ligii a 6-a Nord pe primul loc după ce au învins în deplasare echipa din Ogrea! Chiar dacă au fost loviți tot meciul de brutalii jucători din Ogrea, cu sau fără minge, târgoviștenii s-au impus la final cu 2-1!

Ogrea – Cetatea 1-2 (1-1)

Cetatea Târgoviște rămâne singura echipă dâmbovițeană neînvinsă în această ediție de campionat, cu cea mai bună apărare și cel mai bun atac, având cu două puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, fiind astfel campioana de toamnă din ultima ligă județeană, în condițiile în care vorbim de o echipă nou înființată.


Componența echipei: Gătej / Ciumac, Mihai A (cpt), Popa, Condurache / Bobeică I, Beleaev, Croitoru, Popescu / Petre D, Stroe E. Antrenor: Bogdan Marius Gheorghe. Au mai evoluat: Ionciu, Ionescu, Stanciu și Grigorescu.

Victoria a fost dedicată familiei Drăgănescu, pentru tot sprijinul oferit echipei. Felicitări băieților pentru frumosul debut în fotbalul dâmbovițean! Mult succes pe viitor!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca