Cetatea Târgoviște 1396, 28 de goluri marcate și niciunul primit în retur!

 „Străjerii” s-au impus în meciul din deplasare, cu Voința Tătărani, cu scorul de 6-0, din cadrul etapei 22 a Seriei Nord, Liga 5. Târgoviștenii sunt liderii seriei încă din turul campionatului, realizând o statistică foarte bună! După 7-0 cu Pietroșița, 0-6 la Doicești, 9-0 cu Răzvad, și victoria de ieri, cu Tătărani, Cetatea a marcat în returul de campionat 28 de goluri, în 4 meciuri, fără a primi niciunul. Băieții lui Florin Anton păstrează o distanță de 7 puncte față de locul 2, ocupat de Luceafărul Dărmănești, și 11 puncte față de locul 3, ocupat de Flacăra Șuța Seacă. În următoare etapă, programată duminică 21 aprilie, aceștia vor întâlni pe propriul teren, pe Săgeata Gura Ocniței.

Parcurs de 4 tururi în fazele județene ale Cupei

Și în Cupa României parcursul este foarte bun, după ce au eliminat pe Săgeata Braniște, Vârcolacii Comișani, Comerțul Viișoara și Viitorul Caragiale, echipa așteaptă o nouă confruntare.

Tot mai mulți spectatori la meciurile echipei

Deși echipa joacă la Șotânga, acolo unde au condiții foarte bune, tot mai mulți spectatori se strâng în tribune la meciuri, atmosfera fiind plăcută și superioară eșalonului din care fac parte în prezent. Le urăm succes în continuare și îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro