Celebrul doctor Ovidiu Dragoș Argeșanu ține o conferință la Târgoviște

Distribuie:

„ Dincolo de terapie este educatia spirituala a unui om. Initial, credeam ca cel mai important lucru este sa se vindece un om. Apoi am inteles ca este mai important sa se schimbe, sa devina mai bun pentru ca daca nu se intampla asa va bubui pe alta parte. Adica se va imbolnavi din nou. Si asa am inteles ca este mai importanta evolutia spirituala in perspectiva vindecarii. Vindecarea sinelui duce in perspectiva la vindecarea trupului” – „Arta Terapiei PSI”. In tot ceea ce facem, ne grabim. Reactionam, in loc sa tragem aer in piept si sa cerem ajutor! Astfel, nu facem „ceea ce trebuie, cat trebuie si cand trebuie si devenim nervosi, frustati, stresati”. Pe scurt, din perspectiva dr. Argesanu, cauzele bolilor sunt cele enuntate si de Buddha: karma, pacatele, dorintele, atasamentele si IGNORANTA! Boala trece de la suflet la energetic si de la energetic la trup, iar vindecarea se face in acelasi sens: SUFLET – CAMP – TRUP!

Arta terapiei dragos argeseanuCine este dr. Ovidiu Dragos Argesanu? O intrebare pe care am primit-o si la care raspund asa cum am priceput si perceput eu. Un om autentic si plin de curaj care a deschis drumul cunoasterii in popor! Un tip plin de forta care a trecut prin si peste foarte multe experiente – uneori placute, alteori grele! O voce care a spart tipare, care a deschis oamenilor, tuturor celor care au vrut sa cunoasca, mintea si a dat multe raspunsuri. A „atacat” subiecte tabu (despre atacuri psi, protectie psi, sanatate dincolo de aparente, farmece si blesteme, exorcizari si multe altele) nu citand din carti, ci scriind carti din experienta, pentru ca oamenii sa aiba acces la informatie! Un terapeut cu rezultate clare si incontestabile! Un scriitor autentic si de succes! Unii dintre noi il iubesc, altii il stiu de frica! Unii ii impartasesc parerile, altii ii devin opozanti!

Despre toate aceste cauze ascunse si inca necunoscute multora dintre noi, dr. Ovidiu Dragos Argesanu va vorbi direct in conferinta organizata la Targoviste joi, 26 martie 2015. Detalii la tel. 0727 738 637.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro