Carmen Holban (PSD) consideră că (re)numirea lui Orban este un atentat la democrație

Deputatul PSD, Carmen Holban consideră că nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a forma unu nou guvern, după ce săptămâna trecută Guvernul Orban I a picat prin moțiune de cenzură este un atentat la democrație. Holban consideră că președintele ar fi trebuit să  țină cont de propunerea PSD – ProRomânia (n.r. Remus Pricopie).

Cerbicia preşedintelui de a se crampona în repunerea aceluiaşi guvern şi aceluiaşi premier, demişi ruşinos după înfrângerea categorică din Parlament, este un atentat la democraţie şi la buna funcţionare a statului de drept din România!

Tocmai şeful statului, care ar trebui, prin prerogativele funcţiei sale, să fie mediatorul şi girantul bunei funcţionări a statului, prelungeşte acum în mod total nefundamentat actuala criză politică, prin noua nominalizare a lui Ludovic Orban în funcţia de premier.
Consider că este intolerabil ca Iohannis să ignore propunerea realistă a PSD pentru viitorul guvern, bazată pe o majoritate parlamentară consistentă, şi să se încăpăţâneze să îl propună din nou prim ministru pe Orban, ale cărui limite şi lipsuri le-au văzut toţi românii în ultimele trei luni”, a precizat deputatul PSD.

Guvernul Orban I a picat, săptămâna trecută, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSD a fost adoptată de parlament. Președintele Johannis l-a propus pentru noul cabinet tot pe Orban, care a anunțat astăzi că va merge pe mâna acelorași miniștri.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro