Carmen Holban, primul parlamentar PSD de Dâmbovița care reacționează în cazul excuderii lui Adrian Țuțuianu

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița și președinte al Organizației de Femei a PSD Târgoviște, a reacționat printr-o postare pe facebook față de decizia Cex de excludere a lui Adrian Țuțuianu. Holban nu a comentat direct decizia, dar a apreciat că rezultatele foarte bune ale organizației i se datorează lui Adrian Țuțuianu.

“În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația #PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale:

PSD Dâmbovița s-a impus în viața politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am câștigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă).

Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu.” (Carmen Holban)


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Carmen Holban, primul parlamentar PSD de Dâmbovița care reacționează în cazul excuderii lui Adrian Țuțuianu

  • 6 noiembrie 2018 at 12:39
    Permalink

    Corb la corb nu-si scoate ochii…

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro