Carmen Holban, mesaj adresat medicilor de Ziua Mondială a Sănătății

În fiecare an pe 7 aprilie este marcată Ziua Mondială a Sănătății cu scopul de a evidenţia o temă de sănătate specifică unui domeniu prioritar ce provoacă îngrijorare pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). În anul 2021 tematica Zilei Mondiale a Sănătății este „Pentru o lume mai echitabilă și mai sănătoasă”.
Ne aflăm, poate, într-una dintre cele mai dificile perioade pe care un om o poate trăi într-o viață!
Pandemia SARS-cov-2 ne-a dat peste cap viața, proiectele de viitor, modul în care trăim și cum relaționăm cu cei din jurul nostru.
Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, realizăm mai mult ca niciodată cât de mult contează să avem grijă de noi și cât de importanți sunt cei care se ocupă de sănătatea noastră.
Când vorbim de sănătate, toți suntem egali! Principala noastă datorie este aceea de a elimina inechitățile în ceea ce privește accesul la un sistem de sănătate modern și eficient, să garantăm, prin tot ceea ce facem, că oamenii vor găsi în spitalele și clinicile noastre cele mai bune condiții de tratament și investigații medicale.
De Ziua Mondială a Sănătății se cuvine să le mulțumim tuturor celor care se dedică sănătății noastre!
De asemenea, suntem alături de cei care creează oportunități de atragere și angajare de noi cadre medicale. Cel mai recent exemplu este ziua de ieri, când Consiliul Județean Dâmbovița a scos la concurs 22 de posturi pentru medici specialiști, posturi atât de necesare Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște.
Închei prin a vă ura tuturor multă sănătate! Și nu uitați: deși avem tendința să apreciem un lucru doar când îl pierdem, SĂNĂTATEA nu trebuie neglijată.” a transmis Carmen Holban.
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro