Carla’s Dreams revine în Dâmbovița, într-un concert cu intrare liberă!

Una din cele mai titrate trupe românești, Carla’s Dreams va concerta la sfârșitul acestei luni în județul Dâmbovița. Carla’s Dreams  nu vine la Târgoviște, ci la Titu, într-un concert ce va fi parte integrală din Spectacolul Sărbătorilor de Iarnă 2017, organizat de primăria orașului pe 27 decembrie. Spectacolul va începe de la ora 17:00, în Parcul Orășenesc, accesul fiind liber. Pe lângă Carla’s Dreams din spectacol vor face parte Claudia Ghițelescu, Nicu Paleru, Gipsy Casual, DJ Project. Spectacolul se va încheia cu un  show de lasere.

Toamna trecută, Carla’s Dreams a oprit concertul, iar artiștii au plecat de pe scena unul club din Târgoviște. Asta după ce un tânăr s-a apropiat de scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele. În plus, artiștii au declarat ulterior că alți tineri au încercat să vadă cine se ascunde sub gluga artiștilor, în timp  ce aceștia mergeau spre vestiar. A fost prima și singura dată când trupa a concertat, până acum,  în Dâmbovița.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca