Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Calcă totul în picioare! CSM Târgoviște, învingătoare și în deby-ul clasic cu Arad

CSM Târgoviște pare să nu aibă adversar pe măsură în stagiunea actuală a Ligii Naționale de baschet feminin. Gruparea dâmbovițeană a făcut, în această seară, pe teren propriu, o nouă victimă și a dispus de ICIM Arad, cu 59-52. Succesul din derby-ul tradițional al campionatului a însemnat cea de-a șaptea victorie consecutivă pentru elevele lui Cătălin Tănase. CSM-ul a tras din greu până și-a atins obiectivul cu ardelencele. Într-o dispută în care echilibrul a dominat în cea mai mare parte, Târgoviștea a făcut departajarea în ultimul sfert, când Larisa Toma et comp. au turat “motoarele” la maximum, reușind să-și adjudece cu 17-11. Un alt sfert în care CSM-ul a fost peste ICIM a fost al doilea (16-10). În schimb, în primul și al treilea, adversarul și-a arătat superioritatea: 14-18 și 12-13. Pentru formația dâmbovițeană cele mai multe puncte au fost realizate de Monique Coker (22), tât atâtea cât a bifat și adversa sa, Jovana Pasic. Prin succesul cu Aradul, Târgoviștea a urcat în fotoliul de lider al întrecerii, aștepând cu moralul ridicat duelul infernal de sâmbătă, din deplasare, cu U. Cluj, ocupanta locului secund.

CSM Târgoviște – ICIM Arad     59-52 (14-18, 16-10, 12-13, 17-11)

CSM: D. Cosby (6), P. Green (15), L. Toma (8), M. Coker (22), P. Poole (4), A. Vârjoghe (4), M. Fodor, E. Dincă. Antrenor: Cătălin Tănase.

ICIM: A. Mercea (2), J. Pasic (22), J. Karakasevic (9), A. McGuire (5), M. Stroman (12), I. Nagy (2), H. Demeter. Antrenor: Nolan Tremayne Stacey.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media