Ca în vremurile bune, Cristi Cherchez înscrie și aduce primul punct pentru Chindia după două etape!

 

Chindia a obținut un punct în urma remizei de la Buzău, în meciul cu Sepsi din cadrul celei de-a doua etape.

Dacă până în minutul 60 jocul nu a cuprins faze importante, cu excepția unui mic pasaj dinainte de pauză și momentul deschiderii scorului, ritmul a crescut considerabil în ultima jumătate de oră.

Oaspeții au înscris în minutul 52, prin Askovski, după un moment de nesiguranță al fundașilor noștri centrali, Celea și Baxevanos. Cel din urmă putea să-și “spele păcatele” 7 minute mai târziu, când a lovit puternic bara lui Niczuly, bifând cea mai mare ocazie de până atunci a echipei noastre!

Chindia a urcat și atacat tot mai mult, marcând în minutul 87 prin Cristi Cherchez, care a transformat sigur, din interiorul careului de ’16, după o minge venită de la advesar. Și Florea a avut ocazia de a înscrie, fiind unul dintre cei mai activi jucători, alături de Neguț!

Un meci oarecum echilibrat, dar cu indiscipline tactice, care se pot corecta în următoarele partide. Chindia obține primul punct, după înfrângerea cu Rapid, fiind situată momentan pe locul 11. Un grup de susținători al echipei noastre a fost prezent pe stadion, încurajând în repetate rânduri echipa.

Chindia: Moldovan / Rrumbullaku (Corbu ’72), Baxevanos, Celea, Căpușă / Popadiuc (Popa ’71), Iacob, Suciu (Cherchez ’82), Șerban (Matiș ’82) / Florea, Neguț. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro