BUTIMANU: Un părculeț de joacă pentru copii, atacat în perioada sărbătorilor

Primăria Butimanu a depus plângere pentru distrugerea mai multor obiecte de mobilier specific locurilor de joacă pentru copii, după ce persoane necunoscute, încă, au devastat părculețul din satul Ungureni. Fapta a avut loc în perioada sărbătorilor Pascale. Vinovații sunt căutați de autorități pentru a fi trași la răspundere.

Pentru cei mai mulți dintre noi, Sărbătorile Pascale sunt o perioadă de liniște, pace sufletească și reculegere alături de familie și cei dragi. Pentru alții însă, se pare că această perioadă este una total diferită, care îi îndeamnă la fapte urâte, reprobabile, dăunătoare societății. Astfel se explică și actele de vandalism care s-au petrecut în parcul din Ungureni, lăsând un gust amar întregii comunități butimănene. La această oră, organele de poliție, alături de lucrători ai Primăriei comunei Butimanu, întreprind acțiuni ample pentru depistarea vinovaților, care cu siguranță vor fi pedepsiți conform legii.

Astfel, Art 253 Distrugerea | Codul Penal spune:

(1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(6) Pentru faptele prevăzute în alin. (1) și alin. (2) acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.” a precizat edilul Gabriel Dragnea.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro