Bucătarii Rodiv Găești s-au specializat în Bufet Suedez Fusion – un nou concept gourmet

Distribuie:

Restaurantul Rodiv Găești trece la nivelul următor! După reamenajarea spațiului, Rodiv și-a specializat bucătarii la celebra Academie Flavian Dobre. Chef Afilipoaie Flavian a oferit sfaturi și în bucătăria de la Găești, pentru specializarea în noul concept gourmet – Bufet Suedez Fusion Gustări Reci. Conceptul pune mult accent pe echilibrarea gusturilor, amenajarea preparatelor, dar și pe nota artistică dată deserturilor.

Astfel, oferta Rodiv s-a îmbogățit cu mousse-uri din diferite brânzeturi, cheese-pops, preparate pe baza de Foie gras, preparate din fructe de mare și pește sau macarons sărat. Restaurantul Rodiv Găești se adresează astfel și companiilor care doresc să organizeze mese festive cu adevărat deosebite, atât la restaurant, cât și la sediul lor.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro