Bozieru (PRO România) – Două proiecte pentru copiii din municipiu: “Zâmbet de copil” și “Lumea prin ochi de copil”

Distribuie:

Intrat în cursa pentru primăria municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, candidatul PRO România, a prezentat recent două dintre proiectele pe care spune că le va pune în aplicare, printre primele, dacă va fi ales. Este vorba de două inițiative privind copiii din municipiu care nu își permit anumite servicii medicale ce ar urma să fie suportate de la bugetul de stat.

Primul se numește “Zâmbet de copil” și facilitează accesul copiilor din municipiul Târgoviște, cu vârste în 10 și 17 ani la servicii medicale ortodontice, prin aplicare de aparate ortodontice fixe, cu scopul prevenirii afecțiunilor dentare și menținerii unui organism sănătos. Beneficiarii vor fi copii din municipiul Târgoviște identificați cu probleme dentare, pe baza recomandărilor medicului stomatolog, din cabinetele școlare sau alt cabinet specializat, privind aplicarea de aparat ortodontic fix.

Proiectul se va adresa în primă fază unui număr de 1000 de copii. Se va constitui o echipă de implementare a proiectului care va realiza procedura publică de achiziție privind selectarea unui operator emitent de vouchere acreditat de Ministerul Finanțelor.

Emitentul de vouchere va selecta printr-o procedură transparentă clinici medicale stomatologice care dețin specialiști.

Al doilea proiect se numește “Lumea prin ochi de copil” și se referă la ameliorarea sau remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor cu vârste între 1 ș 17 ani, prin acordarea unui sprijin financiar în cuantum total de maximum 500 de lei de beneficiar.

Sprijinul financiar se acordă o singură dată și va reprezenta contravaloarea unei perechi de ochelari și se va adresa unui număr de maximum 1000 de copii.

Avem fișele de proiect pregătite pentru ambele proiecte.” a precizat Bozieru.

Acesta a mai spus și că cei interesați pot depune solicitări la sediul PRO România, din bulevardul Brătianu, nr. Bl D2. Parter, pe baza recomandării unui medic specialist.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro