Bookurie fără etichetă, un blind date cu o carte! Sau un altfel de târg de carte

Clubul Rotaract Târgoviște te provoacă să participi la un mic târg de carte, Bookurie fără etichetă, un proiect Rotaract România & Republica Moldova | District 2241, varianta românească a conceptului Blind date with a book/ Date a book!, pentru al doilea an organizat de noi la Târgoviște.

Proiectul a apărut ca o dorință de a încuraja cititul, dar şi ideea de a nu judeca o carte după copertă, făcând lectura mai interesantă, tocmai pentru că cititorul nu ştie ce îi rezervă paginile acelei poveşti. În acest fel oamenii sunt încurajați să achiziţioneze o carte în funcţie de câteva cuvinte descriptive, să susţină o cauză nobilă şi să ajute la reciclarea unor cărţi pe care alţii nu le mai folosesc.

Toate cărțile vor fi ambalate într-o coală de hârtie, iar cititorul o va cumpăra fără să cunoască foarte multe detalii despre aceasta. Pe ambalaj vor fi trecute câteva informaţii despre carte sau cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.

Noi “am pus la bătaie” cărți pentru o cauză nobilă, Dâmbovița Mall ne găzduiește, iar voi  pentru o donație minimă de 𝟏𝟎 𝐑𝐎𝐍 plecați mai bogați cu o carte și satisfacția contribuție voastre pentru comunitate!

“Alături de voi și de partenerii noștri, ne propunem ca toate evenimentele noastre până la sfârșitul anului care presupun strângere de fonduri, inclusiv Bookurie fără etichetă, să  fie îndreptate către o cauză majoră ce presupune un efort deloc de neglijat dar cu un impact și o satisfacția pe măsură în comunitate, pentru comunitate. Lista de parteneri rămâne deschisă, iar în acest sens invităm instituții și companii ori persoane fizice ce pot, vor și își doresc să ni se alăture în susținerea cauzei, sub orice formă fiind binevenit sprijinul. Ne-am propus reamenajarea vestiarul și spațiul de tranzit destinat personalului medico-sanitar din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Pentru grija lor față de comunitate le suntem “datori” cu un strop de confort și stare de bine !” – Louana Pîrlea, Președinte Rotaract Club Târgoviste (`20-`21).

Ne vedem !!  🤗😷

#charitable #event #dâmbovițamall

𝗖𝗮̂𝗻𝗱? – 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆ | 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟮:𝟬𝟬 |

𝗨𝗻𝗱𝗲? – 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 𝗠𝗮𝗹𝗹 | 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗰𝗼𝘂𝗿𝘁 |

 

 

#OpensOpportunities #RotaractClubTargoviste #District2241

#NoHugs #NoKisses #NoShakeHands #ENDCOVIDNOW

 

FACEBOOK:    https://www.facebook.com/RotaractClubTgv

INSTAGRAM: @rotaracttargoviste

 

https://targoviste.salveaza.org

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro