Blexy Beauty Center – Reduceri și pachete promoționale pentru mirese!

Distribuie:

      Salonul de înfrumusetare Blexy Beauty Center Târgoviște vine în întâmpinarea viitoarelor mirese cu 5 pachete promoționale care să le bucure și mai mult cea mai frumoasă zi din viață. Ofertele sunt valabile pentru programările făcute în lunile februarie și martie, pentru nunțile care se desfășoară până la finele anului. În plus, pentru programările din perioada 20 – 22 februarie, când se desfășoară Târgul de Nunți din Dâmbovița, toate pachetele beneficiază de o reducere suplimentară de 10 %. Programări la telefon 0245.214.150 și 0722.515.848. Probele sunt incluse în prețul promoțional.

        Salonul de înfrumusetare Blexy Beauty Center Târgoviște oferă servicii complete de înfrumusețare: solar, frizerie și coafură, tratamente cosmetice, manichiură și pedichiură, la cele mai mici prețuri de pe piața târgovișteană. Programul salonului este zilnic între orele, ora 10 – 18 și în week-end cu programare la telefon 0245.214.150 și 0722.515.848. Pentru că perioada sărbătorilor de iarnă este foarte aglomerată, pentru a fi liniștite și frumoase de sărbători, programați-vă din timp la serviciile oferite de Blexy Beauty Center Târgoviște

Blexy Beauty Center Târgoviște, strada locotentent major Dragomirescu Liviu,

parter, bloc C1, scara C, apartament 3

(blocul din fața Bazinului de înot,  micro 3).

Accesul auto se poate face dinspre Bazinul de înot,  iar accesul pietonal din Strada Eroilor- trecerea de pietoni de la Penny Market.

 

mirese 1 mirese 2 mirese 3 mirese 4 mirese 5

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro