Beauty Camp ROMÂNIA caută viitoare modele pentru podium la Târgoviște. Vezi când au loc preselecții:

Tinerele si tinerii care viseaza la o carieră în modelling sunt invitati joi 12 Noiembrie si vineri 13 Noiembrie 2015 , începând cu ora 15:00, în holul Complexului Hotelier DRACULA din Târgoviște, la un casting organizat de catre Beauty Camp ROMANIA (www.facebook.com/BeautyCampModellingRomania) Labirint MEDIA (www.labirintmedia.ro/ Amintiri de FAMILIE(facebook.com/AmintiriDeFamilie ) , A.R.C.I.N.(  “Asociatia Romana a Companiilor din Industria Nuntilor” ), NUNTA TV (http://www.nuntatv.ro/) si TARGUL DE NUNTI (www.facebook.com/targuridenunti/ )
Pentru a participa la casting, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: prezentarea unui C.V. cu experienta de pana acum ,fete – varsta cuprinsa intre 14 si 34 de ani si inaltimea intre 1,72 – 1,83 m, baieti – varsta intre 16 si 28 de ani si inaltimea intre 1,83- 1,90 m.
Selectia va fi facuta in functie de calitatile fotogenice ale candidatilor, personalitatea si frumusetea lor naturala, dar si de potentialul lor de a corespunde trendurilor actuale în fashion. Tinerii care au sub 18 ani trebuie sa fie insotiti de unul dintre parinti (tutore legal) . Selecția va fi făcută de către o comisie profesionistă.
Cele 12 fete si cei 12 baieti selectati la primele preselectii ( desigur vor urma si alte doua preselectii pana la finele lunii februarie 2016 , in total patru ) vor urma sa participe la Castingului National dar si la Finala Nationala si vor avea sansa sa reprezinte Romania la Finala Mondiala. Anul acesta, pentru prima data in istoria concursului international, baietii vor participa si ei la competitia mondiala, dotata cu premii garantate totale in valoare de 130.000 €.

In competitia feminina, castigatoarea Finalei Mondiale va primi un contract garantat in valoare de 150.000 €, iar urmatoarele noua clasate, contracte garantate in valoare de 50.000 €.

Este cea de – a treia preselecție organizată pentru „ Beauty CAMP ”, celelalte două desfășurându-se la Casa de Oaspeți a județului Dâmbovița in anul 2015 . Primele cursuri vor incepe pe 1 decembrie 2015, culminând cu prezența pe CAT WALK a cursantelor la Parada Rochiilor de Mireasă, la expoziția fără vânzare „ Târgul de Nunți” din Dâmbovița.

„Beauty CAMP ” , este o campanie gratuită, fără costuri din partea cursantelor , care vor avea șansa să prezinte rochii de mireasă, colecții impresionante , vor participa la mai multe lansări de produse, deschideri de showroom uri , bănci, instituții, spectacole , turnee sportive, atât pe plan local, național, dar și internațional. Este cea mai mare campanie de pregătire gratuită pentru segmentul de vârstă cuprins între 14 și 29 de ani din Romania .

Nu se percep comisioane , taxă de înscriere și nici bonusuri pentru semnarea de contracte avantajoase .

La sfârșitul cursurilor, care sunt acreditate, se vor oferi atât diplome avizate de către Ministerul Tineretului și Sportului, un contract de muncă legal, pentru fiecare dintre cursantele selectate , cât și un catalog cu cele mai bune fotografii ale candidatelor participante la „ Beauty CAMP 2016”

 

 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro