BASCHET: CSM Târgoviște, victorioasă în primul meci al anului

 

CSM Târgoviște a încheiat pozitiv primul meci al anului în Liga Națională de baschet feminin. Gruparea dâmbovițeană a terminat printr-un succes prima reprezentație din 2017, după ce a trecut cu 78-68, de Sirius Târgu Mureș. Pe teren propriu, CSM-ul a avut mult de tras până și-a asigurat victoria. După un început slab de meci și pierderea primului sfert (16-21), târgoviștencele au revenit în joc în următoarele zece minute. Astfel, până la pauza mare, scorul a devenit 36-31, în favoarea sportivelor antrenate de Cătălin Tănase. Dâmbovițencele au avut o nouă cădere în sfertul al treilea, iar adversarul s-a impus cu 22-18. Revenirea totală a târgoviștencelor a apărut în ultimul sfert, când s-au impus cu 24-15, dar în același ducând diferența la general la 10 puncte. Într-un meci în care CSM a terminat cu bine, Monique Coker a arărat excelent. Jucătoarea din angrenajul condus de Tănase a fost MVP-ul meciului și al Târgoviștei, realizând numai puțin de 29 de puncte! Sub aceasta a terminat Prorche Poole și Larisa Toma, cu 21 și 18 puncte marcate. De partea cealaltă, cea mai bună marcatoare a fost Cherise Daniel, cu 25 de reușite. CSM a ajuns la a 11-a victorie stagională, dar în același timp a rămas pe locul 4 în LNBF, cu 25 de puncte obținute. Următorul joc în campionat pentru târgoviștence va fi pe 21 ianuarie, în deplasare, împotriva lui ICIM Arad.

CSM Târgoviște – Sirius Târgu Mure  78-68 (16-21, 20-10, 18-22, 24-15)

CSM: P. Green (4p), L. Toma (18), E. Dincă (6), M. Coker (29), P. Poole (21) – D. Cosby, A. Vârjoghe, M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase.

Sirius: A. Robinson (17), A. Pop, C. Daniel (25), L. Gregory, T. Mc Cune (7) – T. Laudermill (14), I. Lovasz (2), A. Radu, K. Meszaros (3), E. Gal. Antrenor: Zakarias Steff.

Ionuț Parghel


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro