BASCHET: CSM Târgoviște a pierdut primul joc din finala mică a LNBF

 

Finalul de sezon al Ligii Naționale de baschet feminin a devenit tot mai greu pentru CSM Târgoviște. Echipa dâmbovițeană a început cu stângul duelul cu Olimpia CSU Brașov, din finala mică a campionatului. Trupa lui Cătălin Tănase nu a putut trece peste eșecul cu U. Cluj, din semifinale, și a cedat nesperat prima dispută cu grupare de sub Tâmpa. Pe teren propriu, CSM s-a înclinat cu 55-59, la capătul unui joc în care dâmbovițencele au avut parte și neșansă, la câteva aruncări importante în economia rezultatului final. Începutul slab de meci a împins formația târgovișteană să piardă primele două sferturi. Tresărirea de orgoliu a elevelor lui Tănase s-a observat în repriza a doua, când au înclinat terenul în ambele sferturi, dar într-un final victoria a revenit tot Brașovului. După eșecul suferit în primul joc, CSM păstrează a doua șansă la cucerirea bronzului. Al doilea joc dintre cele două formații va avea loc duminică la Brașov. Pentru a trimite duelul în “decisiv”, echipa târgovișteană este obligată să câștige sub Tâmpa, în schimb, adversarul va termina LNBF pe locul 3. Iar CSM va încheia competiția pe 4. La capătul înfrângeri înregistrate aseară, scorul rezultatelor directe cele două formații în actualul sezon a devenit 4-2 în favorea Olimpiei. De asemenea, la general, CSM conduce Brașovul cu 17-5.

 


CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov   55-59 (20-25, 10-16, 12-11, 13-7)

CSM: D. Cosby (5), P. Green (7), L. Toma (4), M. Coker (19), P. Poole (17), A. Chivu (7), A. Vârjoghe, M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase.

Olimpia: B. Pesovic (13), D. Ardelean (3), N. Webb (11), M. Houser (20), K. Higgins (12), I. Ghizilă. Antrenor: Dan Calancea.

Ionuț ParghelGurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca