„Bambilici” de weekend în fotbalul dâmbovițean…

În județul Dâmbovița, ca și în celelalte județe, a început returului campionatului la Ligile 4 și 5, urmând ca Liga 6 să înceapă duminică, 25 martie. Oare ce calitate vor avea meciurile din weekendul următor având în vedere că ninsorile și lapovița nu se vor opri pânã vineri, cu probabilități de pânã la 90% de precipitații, conform prognozelor meteo, însoțite de temperaturi sub 0 grade Celsius chiar și când vorbim de maximele din cursul zilei?…Terenurile de fotbal vor fi pline cu zăpadă sau în cel mai bun caz cu noroi, gazonul foarte moale va pune multe probleme și jocului și jucătorilor, care riscă accidentări sau se pot imbolnăvi din cauza condițiilor! Multe echipe au refuzat să joace în weekendul trecut din cauza condițiilor vitrege! Suntem curioși ce ne va rezerva următoarea etapă.

Nu putem controla fenomenele atmosferice…însă avem posibilitatea de a amâna o săptămână etapa următoare, cu soluții competente pentru recuperarea săptămânii pierdute. Iubim fotbalul cu toții…dar jucat în minimum de condiții.


Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic