Au fost condamnați romii din Mătăsaru care au ucis un cioban. Familiile i-au jelit la poarta poliției

Cinci bărbați din Mătăsaru au fost duși, astăzi, de către polițiștii din Găești la Penitenciarul Mărgineni, în urma unor condamnări la pedepse cuprinse între 6 și 8 ani de pușcărie. Aceștia, în urmă cu câțiva ani au tâlhărit și ucis un cioban care își păștea turmele la Mogoșani. I-au furat trei oi și l-au bătut, în urma agresiunii bărbatul pierzându-și viața.

La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, împreuna cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare cinci mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise de Tribunalul Dâmbovița, pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani.

Bărbații au fost condamnați la executarea unor pedepse cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.” a anunțat IPJ Dâmbovița.

Rudele condamnaților au venit la sediul poliției Găești, unde femeile i-au jelit pe cei preluați de oamenii legii. Astfel de manifestări sunt obișnuite pentru polițiștii din Găești, atunci când au de-a face cu persoane din comunitățile rome din zonă. Nu au existat însă incidente, ci doar mult zgomot.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro