ATENŢIE: Pe strada Radu de la Fumaţi, Târgovişte, oprirea este interzisă

Poliția Locală Târgoviște informează conducătorii auto că pe strada Radu de la Afumați sunt montate indicatoare de restricție având semnificația OPRIREA INTERZISĂ. Astfel, pe sensul de mers dinspre Calea București (fostul Magazin Chindia) către strada Gen. I. E. Florescu, se interzice cu desăvârșire oprirea. Potrivit Art. 63, alin. (1) din O.U.G. 195/2002 republicată, „se consideră oprire imobilizarea voluntară a unui vehicul pe drumul public, pe o durată de cel mult 5 minute. Peste această durată, imobilizarea se consideră staționare”.

 În schimb, pe sensul de mers dinspre strada Gen. I. E. Florescu către Calea București (fostul Magazin Chindia), este interzisă oprirea în intervalul orar 08.00-18.00 h, de luni până vineri.

Rugăm astfel conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor amplasate în această zonă. În caz contrar, aceștia vor fi sancționați contravențional cu amendă și puncte de penalizare, conform O.U.G. 195/2002 republicată.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “ATENŢIE: Pe strada Radu de la Fumaţi, Târgovişte, oprirea este interzisă

  • 24 mai 2016 at 12:16
    Permalink

    Tare as vrea sa vad pe cine aresteaza din aceste percheziti , de ani buni se fabrica tuica fara nici o frica ,faceam un calcul cat castiga la VOINESTI ,intr-o luna aprox 20000 euro ,cat impozit a platit ,megeti si vadeti ce este acolo la imperiul TURTA ,CHIAR NU ARE PE NIMENI IN SPATE ,SE STIA DE IERI DE PERCHEZITIA DE AZI

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro