Astăzi avem, la Târgoviște, vreme de toamnă. De mâine se mai încălzește puțin!

Distribuie:

Prognoza meteo arată că, astăzi,vor fi ploi, tunete, fulgere, vijelii, grindină și cantități de apă de 40 l/mp. Vântul va face probleme, rafalele atingând viteze de până la 75 de km/h. Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal la această dată. 

„Ne așteaptă încă două zile de fenomene extreme. Luni și marți, în aproape toată țara, temperaturile nu vor mai depăși 24-25 de grade, ceea ce înseamnă o diferență semnificativă față de ceea ce am înregistrat duminică, 33 de grade care au fost resimțite chiar de 37-38 de grade. Întreaga săptămână 13-20 iulie va fi caracterizată la nivelul întregii țări de temperaturi la nivelul sub ceea ce ar fi normal pentru această perioadă din calendar și cele mai mari abateri negative sunt de așteptat în jumătatea nordică a țării”, a spus Elena Mateescu pentru Digi 24.

Marți, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. După-amiaza și seara vor fi ploi izolate mai ales în zonele montane și submontane.

La Targoviste, astăzi, se vor înregistra maximum 21 de grade Celsius si va ploua. Mâine, temperatura ajunge la 24 de grade.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro