Asociația Păgubiților RCA Filiala – Târgoviște angajează: Consilier Daune Auto

Calitatile consilierului de daune:
1. Persoana responsabila careia ii place lucrul bine facut care nu este setata pe principiul « lasa ca merge si asa«…. La noi, nu merge!
2. Persoana care respecta termenele si nu amana lucrurile de pe o zi pe alta pe principiul « Lasa pe maine ceea ce poti face azi, caci mai e si maine o zi«. Pagubitii RCA nu asteapta.
3. Persoana harnica dedicata si implicata in activitatile zilnice ale Asociatiei. Daca esti genul care te uiti din ora in ora la ceas sa vezi cat mai ai pana pleci acasa, atunci nu te potrivesti acestui job.
4. Persoana orientata spre solutionarea problemelor pagubitilor RCA. Problemele pagubitilor RCA reprezinta prioritatea numarul 1 pentru noi si asa ar trebui sa fie si pentru tine.
5. Persoana careia ii place sa ajute neconditionat pagubitii RCA in caz de dauna, persoana calda, umana, altruista, care sa emane empatie fata de semenii sai.
6. Perosana sincera, punctuala, onesta, cu cei 7 ani de acasa. Nu 6, nu 5.
7. Persoana deschisa la nou, la invatarea lucrurilor noi, mai ales daca nu are experienta.
8. Persoana de sex feminin sau de sex masculin, nu facem diferente daca dovedesti ca esti persoana potrivita. Nu conteaza nici sexul, nici varsta, nici orientarea religioasa.

Responsabilitatile consilierului de daune:

1. Ofera asistenta legislativa pentru conducatorii auto implicati in evenimente rutiere. Nu te ingrijora daca nu stii despre ce e vorba caci daca iti doresti acest post, cu siguranta o sa inveti ! Trebuie doar sa vrei !
2. Ofera suport in intocmirea constatului amiabil sau indruma conducatorii auto implicati in evenimente rutiere la sectia de Politie in vederea obtinerii documentatiei specifice.
3. Ofera suport si indrumare in completarea decalaratiilor despre accident si a completarii documentelor necesare deschiderii dosarului de dauna.
3. Efectueaza avizarea daunei la asigurator in scris prin mijloace electronice..
4. Indruma si consiliaza clientii despre drepturile legale pe care acestia le au in caz de dauna.
5. Ofera auto la schimb tuturor pagubitilor RCA pe perioada reparatiilor sau pana la solutionarea dosarului(in caz de dauna totala economica.)
6. Emite facturi in soft specializat la nevoie.
7. Prezinta auto avariat la inspectia de dauna in fata asiguratorului.(daca e cazul).
8. Programeaaza si Introduce masina in reparatie in service-ul ales de pagubitul RCA.
9. Gestioneaza si intretine flota de masini de schimb pentru pagubitii RCA. Revizii periodice – intretinere tehnica – reparatii curente – schimburi – alimentari – toate in service autorizat.
10. Urmareste permanent starea tehnica si estetica a flotei de masini si propune masuri de imbunatatire a acesteia, precum si documentele fiecarei masini ( rovinieta, RCA, ITP).
11. Executa predarea – primirea autoturismelor catre/de la persoanele pagubite in accidente RCA.
12. Depune si ridica documente de la asiguratori si service-urile auto.
13. Informeaza zilnic managerul Asociatiei despre stadiul fiecarui dosar de dauna.
14. Mentine legatura cu ceilalti consilieri de dauna din teriotoriu pentru gestiunea dosarelor de daune si centralizeaza activitatea acestora in soft de specialitate sau in tabel excel.

Ce ne dorim de la consilierul de daune :

1. Studii universitare finalizate cu diploma de licenta (studiile tehnice – reprezinta un avantaj dar nu o conditie eliminatorie). Te putem accepta si cu altfel de studii.
2. Cunostinte operare PC Internet – Excel – Word – Outlook
3. Experienta pe un post similar (inspector daune , consilier service auto) – constituie avantaj si conteaza la negocierea salariului, dar nu reprezinta o conditie eliminatorie.
4. Permis de conducere categoria B – conditie obligatorie.
5. Abilitati de comunicare. Asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesti mult, ci trebuie sa vorbesti doar cand ai ceva important de spus. Pagubitii RCA trebuiesc mai mult sa fie ascultati !
6. Prezenta agreabila, un business dress-code atat pentru fete cat si pentru baieti.
7. Mai lasam putin loc pentru ce ne mai vine in minte pe parcursul colaborarii 

Ce oferim noi consilierului de daune :

1. Angajare pe o perioada fixa de 2 luni pentru a ne convinge ca esti asa cum te-ai descris in CV. In aceasta perioada vei vedea cum te simti la noi ! Poate nu-ti place sau nu e ceea ce ai crezut tu ca va fi, sau poate ca noi vom descoperii ca nu esti colegul pe care ni-l dorim. Prin asta credem ca vom fi fair-play si transparenti fata de tine.
2. Angajare pe o perioada nedeterminata daca trecem cu brio de primele 2 luni si batem palma pentru o colaborare de lunga durata.
3. Un salariu NET care incepe de la 1500 lei , salariu inscris in CIM.(asta daca nu ai experienta in domeniu si vrei sa inveti alaturi de noi pas cu pas). Dupa primul an iti vom ridica salariul de la 2000 lei si ulterior il vom renegocia periodic astfel incat sa fii remunerat pe masura competentelor pe care le dobandesti alaturi de noi !
4. Un salariu de la 2000 lei NET daca ai experienta pe un post similar si esti cunoscator al programului de specialitate DAT sau Audatex sau daca esti inginer auto!
5. Fiind printre primii nostri angajati pe acest post, ai posibilitatea de a promova in maximum 12 luni pe postul de Coordonator Consilieri Daune, iar ulterior catre postul Lichidator de daune, Sef Serviciu Daune sau chiar Director departament Daune.
6. Training-uri de specialitate interne, dar si prin cursuri externalizate platite de noi.
7. Cafea zilnic la birou si nu doar una ci cat de multa vrei. Apa minerala/plata, fructe proaspete, sucuri naturale.
8. Un birou numai al tau, cu tot cu scaun  si un calculator PC sau laptop atat pentru birou cat si pentru acasa daca crezi ca iti va fi necesar.
9. Un program de lucru lejer, dar fix in intervalul 09 :00 – 18 :00 cu jumatate de ora pauza de masa si jumatate de ora timp pentru studiu legislatie zilnic. De ce facem asta? Pentru ca vrem sa cresti alaturi de noi ! Daca tu nu cresti , atunci nici noi nu crestem, deci suntem cointeresati !
10. Telefon mobil cu abonament platit de noi ca sa poti sa fii aproape de pagubitii RCA cand acestia au mai mare nevoie de noi !
11. Masina de serviciu? Sigur ca DA! Ai toata flota pe mana ta! Zilnic te deplasezi in interes de servicu cu orice masina din parcul nostru! Carburant? Tot de la noi primesti, oricat de mult vei avea nevoie !
12. Zile libere in fiecare sambata si duminca precum si de sarbatorile legale, programul nostru este de Luni pana Vineri de la 09 :00 la 18 :00. Sambata si Duminca avem timp alocat familiilor noastre !
13. Concediu? Conform codului muncii! Nu ne abatem de la reguli! Nici noua nu ne place cand ne sunt incalcate anumite drepturi, deci nici noi nu iti vom incalca drepturile tale legale !
14. Lasam loc liber pentru ce o sa-ti mai vina tie in minte pe parcursul colaborarii noastre !

Despre ce vom discuta la interviu ?
1. Vom avea un test de 26 intrebari din OUG 195/2002 (legislatia studiata de tine la obtinerea permisului de conducere). E important sa o cunosti foarte bine caci pagubitii RCA au avut acciedente din cauza faptului ca unul dintre ei nu a respectat aceasta lege si trebuie sa stim cine e vinovat sau nu de producerea accidentelui !
2. Un test de personalitate in urma caruia dorim sa te cunoastem cat mai bine, sa vedem cat de apropiat esti de profilul candidatului pe care noi il cautam. Nu are note, nici calificative, nu e un examen ci doar un test de cunoastere! Nimic mai mult!
3. Un test de tip IQ si EQ pentru a cunoaste cat de potrivit vei fi pentru aceasta activitate! Testul nu are note, nu e examen, nu are calificative! E doar un test de cunoastere!
4. Vom discuta despre salariul dorit de tine.
5. Vom avea o discutie libera despre un subiect care te pasinoeaza foarte mult!
6. Vom avea o dicutie despre perfomantele tale la ultimul loc de munca (asta doar daca exista si doar daca doresti sa dicutam despre el.)

In cazul in care crezi ca poti fi colegul nostru, te rugam sa ne trimiti un email care sa contina urmatoarele:
1. CV.ul tau complet, actualizat la data 01.04.2019 + diplome in sustinere!
2. O scrisoare de recomandare de la ultimul loc de munca (daca ai mai lucrat).
3. Raspunsul la intrebarea : Ce te motiveaza sa vrei sa fii angajata/ul nostru ?
4. Raspunsul la intrebarea : De ce crezi ca esti potrivit/a pentru acest post ?

Adresa noastră de email: [email protected] și [email protected]

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro