Asociaţia Be You Târgovişte – eveniment dedicat tinerilor din municipiu

Doua zile pline de sport la Sala Polivalenta din Targoviste! In perioada 17-18 decembrie a avut loc o competitie organizata de Asociatia Be You, special pentru tineri, cat si pentru sportivi over 35, in care main eventul a fost turneul de baschet 3X3 in care s-au duelat echipe locale, din intreaga tara cat si din afara acesteia! Nu au lipsit nici demonstratiile de arte martiale, wu shu kung fu, karate cat si momente artistice! O idee foarte buna a organizatorilor a fost si campania de donatii a tuturor participantilor care a constat in imbracaminte, jucarii si altele ce se vor indrepta spre familii nevoiase! In incheiere, a avut loc o festivitate de premiere a participantilor si a sportivilor proveniti din mai multe ramuri sportive. Un moment emotionant a fot cel in care au fost premiati 3 campioni/vicecampioni nationali si internationali de wu shu kung fu si antrenorul lor, toti din Targoviste, sprtivii fiind frati iar antrenorul fiind tatal lor!

Va redam un fragment din descrierea acestui eveniment: “Meda Park Winter Cup e mai mult decât un turneu de baschet, e o stare de spirit, stare ce va fi scoasă în evidență de mulți tineri talentați care ne vor face pauzele minunate. Vom avea soliști live, trupă de percuție, beatbox, trupe de dans, parkour, demonstrații de judo, karate și lista rămâne deschisă deoarece din ce în ce mai mulți tineri vor să fie prezenți la evenimentul nostru. Vom avea și o altă bucurie sufletească, cea a dăruirii, a Spiritului de Crăciun, prin care fiecare dintre noi poate fi parte din acțiunile Asociației Be You și poate dona pentru susținerea viitoarelor proiecte. Putem aduce și o jucărie sau un produs neperisabil, iar produsele strânse vor fi donate unor familii aflate în dificultate. Vor fi și concursuri pentru public, premii și multe alte surprize. Eveniment organizat de Asociația Be You cu sprijinul FIBA 3×3 Planet, Federației Române de Baschet, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița și Meda Park, sponsorul evenimentului. Meda Park Winter Cup este un eveniment ce face parte din FIBA 3×3 World Tour iar punctele acumulate de jucători contează în clasamentul mondial FIBA.” Adrian Miloiu, presedintele Asociatiei Be You, a multumit colegului nostru Amer1knu, care a incantat prin doua momente artistice pe cei prezenti, printr-o demonstratie simultana de rap, beatbox si parkour, cu invitatii sai de la The Grind Vice si Team Absolut Motion, tineri promovati de noi pentru abilitatile de care dau dovada! Sa ne bucuram de sport si in 2017, un an in care se anunta multe proiecte similare!

A consemnat Bogdan Marius (Amer1knu)

asociatia-be-you-3 asociatia-be-you-2 asociatia-be-you-1 asociatia-be-you-6 asociatia-be-you-5 15644980_1290526827634301_617018337_n 15592565_1290526834300967_740123797_n 15645687_1290525244301126_476218256_n

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro