ASFC Pucioasa va juca pe “Patrana” cu liderul seriei. Echipa mizează pe o asistență numeroasă

ASFC Pucioasa va juca pe “Patrana” cu liderul seriei. Echipa mizează pe o asistență numeroasă și încredere în propriile forțe.

“Bombonarii” vor evolua marți, 9 aprilie, de la orele 17.00, pe teren propriu, într-un meci pe care aceștia îl privesc cu încredere, cu liderul seriei C3, Turris Turnu Măgurele. Teleormănenii au prima șansă, statistic vorbind, dar dâmbovițenii “merg la victorie”, nefiind impresionați de faptul că au dispută cu liderul, fiind impulsionați și de rezultatul din tur, când Turris s-a impus la limită, 1-0, în urma unui penalty suspect, transformat. După o victorie acasă și o remiză în deplasare, la Sporting Roșiori, moralul băieților lui “Lună” este bun, aceștia făcând apel și la susținătorii echipei, care sunt așteptați în număr cât mai mare pe dealul orașului.

“Va fi un meci de care pe care. Noi cu echipele bune mereu ne-am mobilizat exemplar și am obținut puncte importante. Așa cum se știe, Turnu Măgurele este o echipă bună, care în mare parte și-a asigurat promovarea în Liga a 2-a. Așteptăm în tribune câți mai mulți spectatori. Avem nevoie de încurajările și sprijinul lor pentru a putea obține un rezultat pozitiv!” – a declarat Cristi Bălașa, directorul sportiv al echipei din Pucioasa.

Le urăm și noi succes Bombonarilor, care ocupă în acest moment poziția 8 a clasamentului.

Bogdan  Marius Gheorghe

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro