Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Apicultorii pot transmite și online cereri pentru accesarea Programului Naţional Apicol

      Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primește, până la data de 31 mai 2021, Cererile de intenție pentru accesarea Programului Naţional Apicol. Solicitarea sprijinului se face de către formele asociative apicole legal constituite pentru măsura A “Asistență tehnică pentru apicultori și organizațiile de apicultori” și de către apicultori pentru acțiunile C.4. „Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare–descărcare a stupilor în pastoral”, respectiv D.3. “Achiziționarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.

    În contextul actual, APIA Centrul Județean Dâmbovița primește cererile de intenție împreună cu documentele atașate și prin intermediul mijloacelor electronice .

    Din datele centralizate de APIA Centrul Județean Dâmbovița, la nivelul anului trecut, în județ sunt aproximativ 170 de aplicultori care pot aplica pentru sprijin în cadrul Programului Naţional Apicol.

     Formularul cererii de intenţie împreună cu alte informaţii detaliate privind accesarea Programului Naţional Apicol se regăsesc postate pe site-ul APIA www.apia.org.ro, la secțiunea Măsuri de Piață – Apicultură – Anul 2021 sau este pus la dispoziția solicitanților de către funcţionarii APIA Centrul Județean Dâmbovița.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media