Apa le-a distrus puținele bunuri materiale! Trei suflete caută sprijin pentru a rămâne o familie

Un apel la sprijin pentru doi frați care îngrijesc un bebeluș vine de pe o pagina de facebook în spatele căreia sunt doi tineri care vor să ajute. Donații Hăinuțe/Mobilă Pucioasa-Fieni și împrejurimi a publicat recent un apel public care încearcă să ajute trei suflete din Glodeni să rămână o familie. Este vorba de un tânăr și sora lui care are un bebeluș. Cei trei locuiesc împreună într-o căsuță și se descurcă, cu greu, din banii câștigați de tânăr din munca de zilier. Situația s-a complicat, însă, după ploile abundente din ultima perioadă. Gospodăria lor a fost inundată, iar apa a intrat în casă și a distrus și puținele bunuri avute.

“Astăzi am primit un mesaj de la cineva care are nevoie de ajutorul nostru.

Vorbim tot de un caz din Glodeni, este vorba de 3 suflete (frate,soră și nepoțel de 1an si 10 luni) care tot in urma inundațiilor le-au fost distruse toate lucrurile..

În urma mesajului, vă spun din suflet că am rămas fără cuvinte și mi-au dat lacrimile.

Așa că, ce vă rog eu este să îi ajutăm cu ce putem, din puținul nostru îi putem face să își recapete din lucrurile pierdute, orice gest, oricât de mic pentru ei contează, mai ales pentru cel mic in vârstă de 1 an si 10 luni. Orice puteți dona voi pentru ei este bine venit.. Aveți hăinuțe de donat, încălțăminte, etc ..și nu puteți ajunge, eu mă ofer personal să vin să le ridic de la dumneavoastră să le duc lor.” este apelul făcut în rețeaua de socializare.

Ce trei au nevoie de sprijin pentru a amenaja o cameră, pentru a-i putea oferi micuțului minime condiții, altfel riscând preluarea acestuia de către autorități până la rezolvarea problemelor.

Cei care vor să-i ajute să rămână o familie pot contacta redacția.

………………….

WhatsApp 0737 449352

email: [email protected]

facebook: https://www.facebook.com/GazetaDambovitei.ro

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro