Anunț SC INSTANT CONSTRUCT COMPANY SA

Distribuie:

ANUNT

 

“SC ENGIE ROMANIASA prin SC INSTANT CONSTRUCT COMPANY SA titular al proiectului “Extindere conducta GN Dn =63mmx175m si bransament GN Dn=32mmx4,00m la proprietar OPREA VALENTIN FLORIN” anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului (APM)Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Extindere conducta GN Dn =63mmx175m si bransament GN Dn=32mmx4,00m la proprietar OPREA VALENTIN FLORIN” propus a fi realizat in ANINOASA, str. CONSTANTIN MANOLESCU, NR 275J, Judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fndamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr 1, judetul Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta observatii/comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.”

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro