Anunț SC INSTANT CONSTRUCT COMPANY SA

ANUNT

 

“SC ENGIE ROMANIASA prin SC INSTANT CONSTRUCT COMPANY SA titular al proiectului “Extindere conducta GN Dn =63mmx175m si bransament GN Dn=32mmx4,00m la proprietar OPREA VALENTIN FLORIN” anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului (APM)Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Extindere conducta GN Dn =63mmx175m si bransament GN Dn=32mmx4,00m la proprietar OPREA VALENTIN FLORIN” propus a fi realizat in ANINOASA, str. CONSTANTIN MANOLESCU, NR 275J, Judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fndamenteaza pot fi consultate la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr 1, judetul Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta observatii/comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.”

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro