Am anticipat gloria, la Stadion Gloria! Iacob vede victoria Chindiei în fața oltenilor și în Cupă!

Chindia se impune și în retur, în fața lui U Craiova, în urma reușitei lui Iacob, din minutul 80, care a înscris cu sânge rece, după ce a ridicat privirea și a ales cea mai bună soluție pentru a înscrie!

Înaintea acestui meci, Craiova ocupa locul 3, cu 47 de puncte, pe care-l ocupă în continuare, în timp ce Chindia avansează o poziție, acumulând 32 de puncte, ajungând astfel la doar 4 puncte de zona playoff-ului, pe locul 8!

Iacob a avut luciditatea și determinarea de a căuta drumul spre poartă, chiar dacă 9 minute mai devreme a ratat penalty-ul care putea face diferența în meciul în care oaspeții au avut mai multe ocazii de a înscrie! Neguț a “servit” cu pieptul, pentru cel care a adus toate punctele puse în joc, în această partidă!

Același Iacob a arătat determinare și în discursul oferit presei, declarând că echipa sa e gata să învingă și în Cupa României, în meciul programat marți, 02 martie, în faza sferturilor, tot la Buzău!

Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această victorie tactică, care poate marca sfârșitul perioadei mai puțin bune a echipei noastre! Celea merită continuitatea, acomodându-se încă din debut! Toată aprecierea întregului compartiment!

Chindia: Aioani / Dinu, Celea, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Iacob, Rață (Kocic ’87), Dulca / Florea (Berisha ’73), Popa (Neguț ’55). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro