ALEGERI 2016: Valeriu Steriu (UNPR) – “Trebuie să arătăm că putem genera locuri de muncă”

Distribuie:

Prezent la Târgoviște pentru evenimentul de lansare al candidaților UNPR Dâmbovița, președintele partidului Valeriu Steriu a dat ca exemplu organizația locală pentru startul în modernizarea partidului. UNPR Dâmbovița are cel mai tânăr președinte la nivel județean din întreg spectrul politic național, Bogdan Manole, candidat al formațiunii pentru CJD

“La preluarea mandatului de președinte în cadrul Congresului, am făcut mențiunea că doresc să modernizăm acest partid, să venim cu o linie cât mai tânără, mai eficientă și sunt foarte bucuros să văd la Dâmbovița prin echipa născută aici faptul că un start în mandatul de președinte poate fi conturat. Sunt foarte multe de făcut în județ, ca și în țară. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le arătați oamenilor că le puteți face. Calitatea vieții trebuie schimbată mult în bine. Trebuie să arătăm că putem genera locuri de muncă. Domnul Oproiu, de la sindicate, ne spune mereu că avem de construit locuri de muncă. Și, într-adevăr, partidul nostru se bazează pe câteva lucruri importante. Este un partid de stânga, un partid care pleacă de la ceea ce ne-au transmis și fondatorii partidului, printre care a fost și Marian Sârbu, unul din cele mai cunoscuți sindicaliști din România. Este partidul care, așa cum spunea și domnul vicepreședinte Ion Dumitru, se bazează pe interesul național și progresul României. Sunt valorile noastre fundamentale.”, a declarat Steriu.

UNPR Dâmbovița a depus liste de candidați pentru 37 de primării din județ și are liste de consilieri în 58 de localități. Ținta organizației este un scor de două cifre în alegerile locale și plasarea în primele trei organizații din țară.

“Sperăm ca pe 6 iunie să avem cât mai mulți primari și cât mai mulți consilieri județeni. Vreau să îl asigur pe domnul președinte de toată susținerea noastră, toată susținerea echipei UNPR Dâmbovița, o echipă frumoasă, unde se îmbină tinerețea și experiența oamenilor care pot face diferența în acest județ”, a declarat Bogdan Manole la conferința de presă prilejuită de lansarea candidaților.

lansare candidati UNPR

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro