Adrian Mutu, primul client al unei afaceri exclusiviste începută la Dumbrava, lângă Târgovişte

Celebrul fotbalist Adrian Mutu s-a aflat, astăzi, în Dâmboviţa la inaugurarea Ceramic Pro România, o afacere exclusivistă cu preduse premium, care se adresează în special posesorilor de maşini de lux.

Ceramic Pro este un sistem de protecţie nanoceramic de ultimă generaţie, care poate fi folosit pentru maşini, interioare, ambarcaţiuni, dar şi textile.  Tehnologia Ceramic Pro se bazează pe o formulă unică ceramică a compusului molecular (nanoceramic).

Primul client al Ceramic Pro România va fi Adrian Mutu, care va folosi tehnologia pentru a-şi proteja maşina. Beneficiile acoperirii cu protecţia nanoceramica sunt: luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi ( exclus mecanice), protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură ( până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob, îmbunătăţirea culorii.


Tehnologia este prezentă în 50 de ţări din întreaga lume. În România, ea va pleca din Târgovişte către Cluj Napoca, unde se va deschise o a doua afacere, ulterior investitorii dorind să realizeze parteneriate cu alte societăţi, în cel puţin 10 oraşe mari ale ţării.

La inuagurarea Ceramic Pro România au luat parte politicieni şi oameni de afaceri locali. Evenimentul a fost prezentat de Roxana Ciuhulescu.

Lexus RC200t a fost tratat cu Ceramic Pro 9H si Ceramic Pro Light. Este primul proiect Ceramic Pro România.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca