ADMIRABIL: Viitorul Gura Foii și Club Sportiv Izvor vor juca pentru un copil cu tetrapareză spastică…Ajută și tu!

“Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.” – spuneau cei de la Viitorul Gura Foii, echipă care a organizat un meci caritabil în colaborare cu Club Sportiv Izvor, duminică, 16 februarie, de la ora 11:30, pe stadionul din satul Bumbuia. Va exista o urnă de donații, dar aveți mai multe detalii mai jos.

„Bună! Numele meu este Mattias Andrei, mulți ma cunoașteți atât personal, cât și după pagina de Facebook a mămicii mele! Până la vârsta de 1 an și 11 luni am fost un copilaș normal, jucăuș, energic la fel ca toți copilașii, acum am 2 ani și 8 luni!

Pe data de 18 Mai 2019 m-am înecat cu alune (le-am aspirat) drept urmare am suferit un stop cardio respirator, am fost resuscitat 9 minute, s-a intervenit pentru a extrage alunele care au ajuns în plămâni!

A urmat un edem cerebral iar după retragerea lui am rămas cu ATROFIE CEREBRALĂ (creierașul meu fiind mai mic decât normal și stafidit ).

Diagnosticul meu acum este: Tetrapareza spastică post hipoxie acută cerebrală prin aspirare corp străin. Encefalopatie secundară cu alterare severă a stării de conștiență .TRAHEOSTOMA și alimentat prin gavaj (sonda nazogastrică).

Sunt în stare vegetativă, am avansat puțin din punctul grav în care mă aflam. Până acum părinții mei au făcut tot ce au putut pentru mine, să am tot ce trebuie să mă fac bine! Însă acum vor să mă ducă la terapia Hiperbarica cu oxigen la Targu Mureș,  însă costurile sunt destul de mari și de aceea apelez la dumneavoastră, oameni cu suflet bun! Este vorba de 900 de lei pe zi, iar un minim de 20 ședințe ajung la 4000€ cu cazare, kinetoterapie și ce mai este necesar acolo! Orice sumă este bine venită pentru a-i ajuta pe părinții mei să mă ducă acolo! Vreau să fiu din nou copilașul pe care l-ați cunoscut, să pot vedea, vorbi din nou, să pot mânca pe gurița și să mă pot juca din nou cu copiii! Sper ca această terapie și altele pe care o sa le mai încerc să mă poată ajuta! Vă mulțumesc din suflet că ați citit povestioara mea și că sunteți alături de noi! Sunteți minunați !

Donații se pot face în contul mamei, Daniela Preda.

 

Raiffeisen Bank

RON: RO94RZBR0000060016721598

Euro: RO54RZBR0000060019939226

RZBRROBU

 

Banca Transilvania

RON: RO84BTRLRONCRT00P6369202

Euro: RO96BTRLEURCRT00P6369201″

 

Vă rog, ajutați, dacă puteți! Felicitări celor implicați! Binele se va întoarce!

 

BMG

 

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro