Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 27 iulie – 02 august 2020

În perioada 27 iulie – 02 august 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 55 evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 22 incendii de vegetație, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 8 acţiuni pentru asistenţă persoane, o acțiune de descarcerare şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două salvări animale și două deblocări de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 259 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 7 controale pe linia situațiilor de urgență (două la unități de alimentație publică, două la unități de turism, unul la stație de distribuție gaz petrolier lichefiat – tip SKJD, unul la o unitate de producție și unul la localitate) și 4 controale de autorizare privind securitatea la incendiu (3 la unități de producție și unul la o unitate de îngrijire a sănătății). De asemenea, au mai fost desfășurate două activități (în comun cu IPJ/DSVSA/ITM) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (unități alimentație publică). S-au aplicat 25 sancțiuni contravenționale principale (21 avertismente și 4 amenzi în cuantum de 11.500 lei). A fost aplicată o sancțiune complementară de retragere a autorizației de securitate la incendiu.
Au fost emise 3 autorizații de securitate la incendiu (3 unități de producție) și două avize de securitate la incendiu (clădire comerț și clădire turism).
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU BASARAB I DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro