Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 10 – 16 august 2020

BULETIN INFORMATIV

În perioada 10 – 16 august 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 50 evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 19 incendii de vegetație, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 8 acţiuni pentru asistenţă persoane, o acțiune descarcerare persoană din autoturism şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o salvare animal și 3 deblocări de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 239 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 7 controale pe linia situațiilor de urgență (6 la unități de turism și o localitate) și două controale de autorizare privind securitatea la incendiu (o unitate de productie și o stație publică de distribuție a carburanților pentru autovehicule). De asemenea, a mai fost desfășurată o activitate (în comun cu IPJ/DSVSA) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public. S-au aplicat 16 sancțiuni contravenționale principale (două amenzi în cuantum de 6.000 lei și 14 avertismente). Nu au fost aplicate sancțiuni complementare.
Au fost emise 3 autorizații de securitate la incendiu (o unitate de producție, o stație publică de distribuție a carburanților pentru autovehicule și o unitate de alimentație publică) și 3 avize de securitate la incendiu (o clădire învățământ, un sediu al autorităţilor publice locale şi centrale și o clădire de producție).
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro